header

12th Dutch North Sea Emergency Medicine Conference

Save the date 5, 6 and 7th of June 2019!

Registration opens at March 1st

cover2019

12th Dutch North Sea Emergency Medicine Conference
5, 6 and 7th of June 2019

Twitter #DEMC19

Dutch North Sea Emergency Medicine Conference

De twaalfde editie van het Dutch North Sea Emergency Medicine Conference is in aantocht!

Logo NVSHA TransparantVoor deze editie op 5, 6 en 7 juni 2019 willen we je de mogelijkheid bieden om een bijdrage te leveren en hiervoor een voorstel in te dienen van een pre-course, workshop, een symposium of een TED EM vóór donderdag 15 november 2018.

De pre-courses zijn op 5 juni en kunnen een hele of halve dag worden gevolgd.

Bij een symposium kun je denken aan meerdere korte presentaties in een tijdsbestek van 60-90 min en voor de workshops hanteren we 90 min.

De TED EM is bedoeld als podium voor een inspirerende innovatie. Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om anderen te inspireren met nieuwe inzichten, implementatie van een nieuwe werkwijze, veilligheid, patient vriendelijkheid of een bijzondere opleidingsaanpak. Hoe heeft deze innovatie ervoor gezorgd dat de zorg is verbeterd of het werk leuker is geworden? Uit de inzendingen zullen enkele onderwerpen worden geselecteerd voor een presentatie van 10 minuten.

Voor het indienen van een pre-course/ workshop/ symposium of TED EM (samenvatting max. 250 woorden): mail je je voorstel naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deadline inzending: 15 november 2018

Uit alle inzendingen zullen wij een selectie maken.
We kijken uit naar jullie ideeën en inzendingen!

Congrescommissie NVSHA

We look forward to welcoming you!Logo NVSHA Transparant